Predaný - Veľký zberateľský domček pre bábiky. Zrekonštruovaný + nová elektrina.

POUŽITÉ

Veľký zberateľský domček pre bábiky s malinkým lastovičím hniezdom :)

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

0,00 €

Detaily

Veľký zberateľský domček pre bábiky s malinkým lastovičím hniezdom.
S elektrickými lampami a skutočnými "ľudskými" tapetami - za týmto domčekom sa skrývajú mnohé hodiny práce, pretože sme sa snažili vytvoriť domček snov.
Kompletne sme ho zrenovovali zvonku i zvnútra, odborne sme nalepili naozajstné kvalitné tapety s rôznymi drobnými vzormi. 
Novo nalepené sú aj celoplošné koberce.
Pridali sme drevené ozdobné lišty pod strop, na predel steny aj na podlahu. Okolo lámp sú ozdobné kruhy s ornamentami.
Zaviedli sme komplet novú elektrinu do každého lustra v dome, ešte aj v kozube svietia horiace uhlíky. Elektrické rozvody + trafo sú nové a samozrejme špeciálne certifikované do domčeka pre bábiky.

Veríme, že aj tento domček sa stane nezabudnuteľným darčekom na dlhé roky, darčekom, ktorý môžu zdediť aj ďalšie deti. Množstvo drobností umožňuje hrať sa celé hodiny a tvoriť stále nové usporiadanie domčeka. Aj obrazy na stenách sa dajú premiestňovať.
Domček je skutočnou zmenšeninou domova. Takmer všetko zariadenie je v klasickom pomere 1:12. 
Drevený nábytok v elegantnom štýle má otváracie dvierka aj zásuvky, mnoho kúskov je úplne nových. Nová sanita v kúpeľni je porcelánová s kovovými kohútikmi. 
V domčeku je minimum plastu (okná, dvere) a na niekoľkých drobnostiach.Takmer všetko je drevené, alebo kovové. Všetko je bez poškodenia.
Samotný domček má rozmery 73 x 60 x 30 cm. Drevený domček je veľmi pevný a váži 14 kg. Nie je poškodený, niekoľko starých odrenín bolo starostlivo opravených.
V domčeku žije mladá rodinka v dobovom oblečení. Všetky bábiky sú nové a porcelánové.